Terug naar homepage
 

Welkom!

Beste bezoeker,

Dank je wel voor je interesse in Casa Maín. Casa Maín is, zoals u verder op deze site kan lezen, een tehuis voor meisjes in Santa Cruz, Bolivië.

De voorbije jaren leerden heel wat mensen in Vlaanderen de meisjes van Casa Maín kennen, ofwel omdat ze er als vrijwilligster gingen helpen, ofwel omdat ze door de verhalen van die vrijwilligsters geraakt werden. Van daaruit groeide de vraag hoe we de meisjes, en de zusters die voor hen zorgen, kunnen helpen. Zo ontstond ondermeer onze peter- en meterwerking, en vonden initiatieven zoals pannenkoekenverkoop, fuif, marathon… plaats. Omdat de groep mensen die de meisjes van Casa Maín een warm hart toedragen steeds groter wordt, leek het ons tijd om een website op te richten. Hier vindt u meer informatie over het tehuis en het land waarin de meisjes opgroeien. Er is ook ruimte voor nieuws, vooruitblik naar nieuwe en terugblik naar oude activiteiten, foto’s…Wie graag peter of meter wordt, vindt hier ook hoe dit praktisch in zijn werk gaat en wat dit voor de meisjes betekent.

We hopen met deze site een antwoord te geven aan al wie meer wil te weten komen over Casa Maín, en informatie te geven voor al wie onze activiteiten wil volgen. En voor wie na het lezen van deze site ook graag zelf in Casa Maín de handen uit de mouwen wil steken: zeker eens bij onze links gaan kijken.

Veel leesplezier!

 

Casa Main