Terug naar homepage
 

Vier meters in Casa Maín

Ze hebben het niet onder de markt gehad, onze vier meters op reis in Bolivië. Afgeschafte vliegtuigen, technische defecten en nachtbussen over gammele wegen… Ze hielden er echter de moed in, veranderden plannen waar nodig en genoten met volle teugen van wat Bolivië te bieden heeft: verkenning van de hooggelegen hoofdstad La Paz, bezoek aan het oude Tiahuanacu en het Isla del Sol, expedities naar La Selva en Uyuni en welverdiende rust in Sucré. We konden het allemaal lezen op hun blog: Las 4 madrinas visitan el hogar Casa Maín.

Vandaag komen ze aan op hun eindbestemming, tevens het deel van hun reis waarnaar wij het meest uitkeken: Casa Maín in Santa Cruz. Daar zullen ze voor het eerst hun petekind ontmoeten. Ook hebben ze een lading briefjes meegekregen uit Vlaanderen, en geld om voor vele petekinderen ter plaatse cadeautjes te kopen. Wij zijn alvast benieuwd naar hun verhalen en foto’s! Hou samen met ons hun blog in de gaten!

Casa Main