Terug naar homepage
 

Fotonamiddag op 10 februari

Een paar maand geleden vertrokken vier meters vol enthousiasme naar Casa Maín, om hun petekinderen te bezoeken. Ze kwamen terug met koffers vol verhalen, foto’s, filmpjes en ervaringen. Die delen ze dan ook graag met iedereen die Casa Maín een warm hart toedraagt!

Iedereen is welkom op zondag 10 februari in Gent, in het parochiaal centrum van Sint-Pieters-Buiten (Sint-Pietersaalststraat 74). We starten om 16.00u met koffie en koekjes. Om 17.00u zullen de meters ons met een fotoreportage vertellen over hun reis door Bolivië en hun ontmoetingen in Casa Maín. We informeren jullie ook over de toekomstplannen van de zusters en geven een financieel verslag. Hierna zijn broodjes voorzien voor wie graag nog wat blijft napraten.

We hadden wel graag geweten met hoeveel jullie zullen aanwezig zijn. Graag een seintje als je erbij bent!

Casa Main