Terug naar homepage
 

Hoe steunen?

De heerlijke CAVA FLAMA D’Or kopen

Cava Verkoop – 2022
Ondertussen zitten we al aan de 7e editie van onze Cava Verkoop. Elk jaar
opnieuw is het een groot succes, waarvoor we iedereen zeer dankbaar zijn.
Dit jaar echter, heeft onze cava opnieuw een prijs gewonnen en is ze in eennieuw kleedje gestopt (gouden)
Ook dit jaar gaat de volledige opbrengst van de verkoop naar de bouw van de school.pnieuw kozen we voor Flama D’Or bij dezelfde leverancier, die ons project ook zeer genegen is.
De prijs is dit jaar is: € 10,10 per fles of € 60 voor een karton van 6 flessen.
Bestellen kan als volgt:
1. Liefst via deze link.
2. Of door een mailtje te sturen naar casamain@casamain.be met vermelding van het aantal flessen dat je wil bestellen. Graag ook jouw contactpersoon in kopie zetten, zie hieronder.
3. Of door een van deze personen te contacteren.
Roos: 0494/64 95 36 roos.vandendriessche@gmail.com
An: 0476/23 34 00 an.surmont@icloud.com
Karel: 09/374 26 26 karelbockaert@hotmail.com
Het juiste bedrag kun je overschrijven op rekeningnummer van Casa Maín Vlaanderen BE16 7370 1544 5574 met vermelding: Cava, jouw naam en jouw contactpersoon.

Peter of meter worden van een meisje in Casa Maín. Zie “peter- en meterschap”

Postkaartjes kopen. De meisjes in Casa Maín houden van poseren voor foto’s. We lieten een kleine selectie van onze eindeloze verzameling foto’s drukken op stevige, glanzende postkaartjes. Geschikt voor elke gelegenheid: een verjaardag, een bedanking, een aanmoediging, of zomaar, omdat kaartjes sturen leuk is.
De kaartjes worden verkocht aan €1 / stuk. Gelieve bij een bestelling te laten weten hoeveel stuks je van welk kaartje wilt, aan de hand van de nummers of namen hieronder.

Postkaartje 1 – Grassprietje                                Postkaartje 2 – Yuca

Postkaartje 1 Postkaartje 2

Postkaartje 3 – Brief                                         Postkaartje 4 – Busje

Postkaartje 3Postkaartje 4

Verjaardagskalenders kopen. Tekenaar Pieter Vandenabeele ontwierp voor Casa Maín een ontroerende reeks tekeningen van een opgroeiend meisje, die nu herwerkt zijn tot een tijdloze verjaardagskalender. Doorheen het jaar zie je hoe het meisje haar eerste stapjes zet, leert fietsen en verliefd wordt. De kalender wordt verkocht aan € 10 per stuk en kan besteld worden via het contactformulier.

IMG_1205

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wenskaarten. We maker er eigenlijk weinig reclame voor, maar we mogen best trots zijn op onze prachtige wenskaarten. Onze vriendin-kalligrafe Katja Masyn heeft ze speciaal voor ons ontworpen en ze zijn dus nergens anders te koop. De tekst op de kaart is telkens zowel in het Nederlands als in het Spaans gekalligrafeerd. Er zijn 5 verschillende soorten, Je kan onze kaarten bekijken via deze link. Meer werk van Katja kun je vinden op haar Facebook pagina.
Felicidades – Proficiat
Muchas Gracias – Dank je wel
Prospero Año Nuevo – Gelukkig Nieuwjaar
Feliz Navidad – Zalig Kerstmis
Condolencias – Oprechte Deelneming
Ze kosten € 3 per kaart (€ 25 per 10), telkens met een prachtig gekleurde enveloppe bij. Je kan ze bestellen door een mailtje te sturen naar casamain@casamain.be met de vermelding hoeveel en welke kaarten je wil bestellen. We nemen dan met jou contact op voor de levering.

Vrije giften. Deze zijn steeds welkom op ons rekeningnummer BE16 7370 1544 5574 (KREDBEBB) met de mededeling: ‘vrije gift’ aan Vzw Casa Maín Vlaanderen, Hugo Verrieststraat 5, 8020 Oostkamp. Voor deze giften en de giften die je als peter of meter doet krijg je vanaf € 40 een fiscaal attest.

Casa Main