Terug naar homepage
 

Kids 4 peace

Het Vredeshuis in Gent wordt 20 jaar! Dit wordt gevierd door op allerhande manieren de vredesboodschap in de kijker te zetten. Hoogtepunt is het feest op 26 september in het Vredeshuis zelf, waar vele Gentse noord-zuidverenigingen zullen aanwezig zijn om te tonen wat vrede voor hen betekent. Casa Maín Vlaanderen zal er tussen 13u en 18u bij zijn met een workshop waarin kinderen op speelse wijze kennis maken met de Spaanse taal. Kom zeker af, oftewel “Venga venga!!”

Ben je tussen 5 en 12 jaar? Kom dan zeker je eerste woordjes Spaans leren en maak via knotsgekke spelletjes kennis met de verschillen en gelijkenissen tussen het leven in België en dat van Bolivaanse weeskinderen. Nieuwsgierige kleuters en coole tieners blijven natuurlijk ook welkom! Spel en plezier liggen aan de basis van een samenleving waarin iedereen elkaar respecteert! (http://4peace.stad.gent/nl/acties/kids-4-peace)

Casa Main