Word Peter of Meter

Niets mooier dan een kind zien opgroeien en kansen geven voor een betere toekomst. Peter of meter worden is de meest persoonlijke en de warmste manier om het project te steunen.
Onze werking is zo opgevat dat je bijdrage niet rechtstreeks naar het meisje gaat, maar wel naar de algemene werking van het tehuis.

Persoonlijk contact

De meisjes weten heel goed wie hun peter of meter is en kijken reikhalzend uit naar een briefje. Het idee dat er ergens iemand ter wereld is die aan hen denkt, is voor hen heel speciaal en belangrijk. De meisjes krijgen graag een persoonlijk beeld van hun peter of meter: een beetje uitleg over je dagelijks leven, familie, werk en een foto zijn heel erg welkom. Wij helpen graag met de vertaling indien nodig. Ook voor het al dan niet elektronisch versturen van je briefje kun je bij ons terecht. Een tweetal keer per jaar mag je vanuit Bolivia een briefje ontvangen.
Wat is er hartverwarmender dan een foto te krijgen van je metekindje waarop ze jouw persoonlijke brief met veel trots toont? Wie weet, misschien bezoek je op een dag ook wel eens je metekindje in Bolivia?

Zo werkt het

Je bepaalt zelf je financiële bijdrage. Elke maandelijkse steun vanaf €5 is welkom. Vanaf een totale jaarlijkse bijdrage van €40 ontvang je van ons een fiscaal attest. Mogelijks nog belangrijker is dat je persoonlijk contact legt met je petekind door af en toe een briefje te schrijven of een cadeautje te sturen.
Een persoonlijk cadeautje of financiële bijdrage is ook mogelijk.
We houden je verder op de hoogte van de situatie in Casa Maín via onze nieuwsbrief en bezorgen jou je briefjes en foto’s van je metekindje.

Nieuwjaarsbrieven knutselen